• Γιατί επιλέγω κέντρα FIORE

  Φέρνουμε τους μαθητές μας ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά τους!

  περισσότερα

 • Εξετάσεις, 100% επιτυχία

  Συγχαρητήρια στους μαθητές μας, μικρούς και μεγάλους, για την επιτυχία τους στην απόκτηση πτυχίου.

  περισσότερα

 • Ξεναγηθείτε στο ιδανικότερο περιβάλλον διδασκαλίας

  Σας περιμένουμε για μία πληρέστερη ενημέρωση

  περισσότερα

  
προσφορές

 
είπαν για μας

Τα παιδιά μας στα φροντιστήριο FIORE μαθαίνουν ευχάριστα την Αγγλική γλώσσα, μέσα από μοντέρνες παιδαγωγικές μεθόδους.

– ΡΑΣΒΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα φροντιστήρια FIORE. Τόσο οι καθηγητές όσο και το προσωπικό συμβάλλουν στο μέγιστο για την πρόοδο του παιδιού μου στην ξένη γλώσσα που επέλεξε να μάθει

– ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ

Το φροντιστήριο Αγγλικών μου ,FIORE, είναι καταπληκτικό γιατί οι δασκάλες μου με βοήθησαν πάρα πολύ για να μπω στο κλίμα των αγγλικών και να μάθω τόσα πράγματα όπως λεξιλόγιο και γραμματική τα οποία θα με βοηθήσουν όταν πάω και στην Αγγλία.

– Μαίρη Χατζηβαγγέλη (Ετών 13)

Το φροντιστήριο μου σαν κτίριο μου αρέσει πολύ.Είναι τεράστιο και με πολλές αίθουσες και υπέροχους δασκάλους.Κάθε τάξη είναι στολισμένη με πολύ ωραία πόστερ που μας δίνουν ένα μήνυμα Οι δάσκαλοι είναι φιλικοί και όταν έχουμε δυσκολία μας βοηθούν κάνοντας πλάκα να σπάσουμε τη μονοτονία.

– Θανάσης Τσάνιος (Ετών 12)

Το φροντιστήριο είναι φανταστικό!έχει καλές δασκάλες και το μάθημα είναι πολύ ευχάριστο.Σε αυτό το μέρος ΑΓΑΠΑΣ τα αγγλικά.

– Παναγιώτης Δομοχτούδης (Ετών 17)

To φροντιστήριο FIORE είναι ένα καταπληκτικό κτίριο .Οι δασκάλες μας είναι πολύ καλές .Μας βοηθούν καθημερινά στα προβλήματα που έχουμε και μας μεταδίδουν γνώσεις με απλό τρόπο.Το μάθημα είναι ευχάριστο και διασκεδαστικό. Με κάνουν να αγαπώ τα αγγλικά.

– Χαρά Καρβούνη (Ετών 13)

Τα αγγλικά μου αρέσουν πολύ σαν μάθημα.Όταν ήρθα τον πρώτο χρόνο είχα πολύ αγωνία και φόβο.Όμως οι καθηγητές μου με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτή την αγωνία και να αγαπήσω τα Αγγλικά.

– Μιχάλης Βλάχος (Ετών 13)

Για να πω την αλήθεια στην αρχή που άκουγα για Αγγλικά φοβόμουν με την ιδέα πως θα μάθω μια ξένη γλώσσα με γραμματική και λεξιλόγιο.Όμως τελικά οι δασκάλες που μας τα έμαθαν μας βοήθησαν να τα αποτυπώσουμε πολύ ωραία και τα θυμάμαι εύκολα.

– Μυρτώ Δραμητινού (Ετών 12)

Στο φροντιστήριο υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα.Οι καθηγητές είναι πολύ καλοί και μας βοηθούν να μάθουμε και να αγαπήσουμε τα αγγλικά.

– Γιάννης (Ετών 12)

To FIORE είναι πολύ καλό φροντιστήριο..Τα αγγλικά μου αρέσουν πάρα πολύ και οι δασκάλες είναι πάρα πολύ καλές και με βοήθησαν για να μάθω γρήγορα τα αγγλικά

– Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης (Ετών 12,5)

Mου αρέσουν τα αγγλικά αλλά είναι δύσκολα. Θέλω να πηγαίνω γιατί η κυρία Μάχη κάνει πολύ ευχάριστο μάθημα και πολλές πλάκες.

– Δημήτρης Βουζαξάκης (Ετών 9)
στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο. +30 24210 27672
Διεύθυνση. Αλεξανδρας 219 Βόλος