Φροντιστήρια ξένων γλωσσών στο Βόλο

Φροντιστήρια Fiore Α.Ε. στο Βόλο. Βρείτε το ιδανικότερο περιβάλλον διδασκαλίας της πόλης σε συνδυασμό με εμπειρία δεκαετιών. Αναπτυχθείτε προσωπικά και επαγγελματικά μαθαίνοντας τη γλώσσα της προτίμησής σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε

Αγγλικά Ισπανικά Γερμανικά Ιταλικά Γαλλικά Κινέζικα Ρωσικά Σουηδικά Τούρκικα

Κερδίστε «πόντους» στο βιογραφικό σας αποκτώντας πτυχία όπως τα TOEIC, TOEFL και Proficiency. Ανοίξτε τα φτερά σας με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, παίρνοντας υψηλή βαθμολογία στα πτυχία GMAT και GRE.

Στα εκπαιδευτήρια FIORE:

  • Δημιουργούμε τις ιδανικότερες συνθήκες εκμάθησης γλωσσών για μαθητές όλων των ηλικιών, βασιζόμενοι στις γνώσεις και την εμπειρία των καθηγητών μας, αλλά και στις πιο σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας.
  • Εξετάζουμε προσεκτικά τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε σπουδαστή και του προσφέρουμε το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
  • Δίνουμε στους υποψήφιους σπουδαστές μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους οποιαδήποτε στιγμή, δημιουργώντας νέα τμήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.
  • Φροντίζουμε για τη δημιουργία τμημάτων που αποτελούνται από σπουδαστές με κοινό προφίλ και ανάγκες στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων.
  • Ενθαρρύνουμε την προσπάθεια των σπουδαστών για συστηματική μελέτη και χρήση της επιλεγμένης γλώσσας, οργανώνοντας δραστηριότητες που έχουν ως στόχο να τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην κουλτούρα και την καθημερινή ζωή της εκάστοτε χώρας.
  • Δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με διαφορετικές γλώσσες και κουλτούρες και να διαμορφώσουν μια πληρέστερη εικόνα για τον εαυτό τους και τον Κόσμο.

Η εκμάθηση μιας γλώσσας είναι ένα ευχάριστο και δημιουργικό ταξίδι που ξεκινά από την παιδική κιόλας ηλικία δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα να διευρύνει τους ορίζοντές του προσφέροντάς του εφόδια ζωής.

Στα Fiore λειτουργούμε παιδικά τμήματα junior και pre junior δίνοντας στους μαθητές μας την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την γλώσσα της επιλογής τους από πολύ νωρίς, μέσα από καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους, αποβλέποντας σε μια ομαλή και επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία τα επόμενα χρόνια.

Επιπλέον, φροντίζουμε συνεχώς για την πρόοδο και εξέλιξη των μαθητών μας προσφέροντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθούν μία φορά την εβδομάδα όλοι μαζί, εντελώς δωρεάν, σεμινάρια κουλτούρας και πολιτισμού για όλες τις γλώσσες που διδάσκουμε στα Fiore γνωρίζοντας τη διαφορετικότητα των λαών μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες.

Μία φορά την εβδομάδα, όλοι μαζί, ανοίγουμε τα φτερά μας στον Κόσμο!

Στα Κέντρα Γλωσσών Fiore γνωρίζουμε καλά πως η επιθυμία για γνώση και μάθηση δε σταματά ποτέ. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε διαμορφώσει ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε ενήλικες σπουδαστές και φοιτητές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ενταχθούν σε:

  • Ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων
  • Εξατομικευμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα
  • Τμήματα κουλτούρας και πολιτισμού
  • Τμήματα βελτίωσης της γλώσσας

Όποιος και αν είναι ο λόγος εκμάθησης μιας γλώσσας, στα Fiore φροντίζουμε ώστε οι σπουδαστές μας να ικανοποιήσουν τους στόχους τους με επιτυχία, κάνοντας τη γλώσσα της επιλογής τους κομμάτι της καθημερινότητάς τους.